• 0118 - 578 618
  • management@procarcleaning.com

Diensten

 

 

Diensten

Pro Car Cleaning biedt een scala aan diensten aan voor auto’s, busjes, motoren en scooters. Zo is er voor iedereen wel een passende service. Uiteraard kunnen wij altijd aanpassen naar uw wens. Als u overige wensen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

 

 

Ozon Geurbehandeling

Tapijt, bekleding en ander stof in een autointereur nemen door de jaren heen geuren op. Hierdoor ruikt een auto vaak muf. Door het roken in de auto kunnen deze geuren ook blijven hangen, wat soms niet goed is voor de verkoop van de auto. Door onze ‘Ozon gebeurbehandeling’ ruikt uw auto weer fris.

Ozon(O3) is een natuurlijk voorkomende stof die wanneer losgelaten op een muffe interieur alle bacteriën, schimmel en geurtjes bestrijdt. Hierdoor ruikt uw auto niet alleen weer fris, is het ook een stuk gezonder!

 

Koplamp Polijsten

De koplampen van uw auto worden door de tijd heen langzaamaan dof. Uiteindelijk zorgt dit voor een mindere lichtstraal en een verstoord lichtbeeld vanwege alle kleine krassen op de koplamplens, dit kan gevaarlijk zijn. Op den duur wordt dit ook een probleem bij de APK. Onze koplamp polijstservice zorgt ervoor dat uw koplampen weer helder zijn!

Glas Coating

Vroeger was er wax, hedendaagse technologie geeft ons glascoating, een harde laag op uw lak dat effectief water en vuil afstoot. Niet alleen is glascoating harder en effectiever dan wax, het blijft ook nog eens langer zitten. Een glascoating kan met goed onderhoud van de lak er meer dan een jaar op blijven.

Wilt u meer informatie weten? Klik op die links hieronder: